vegetarische burger maken

We proberen hier geen echte vleesburger te imiteren. Het nabootsen van vlees is moeilijk om te doen en om eerlijk te zijn, denk ik dat het in diskrediet brengt hoe heerlijk groenten eigenlijk kunnen zijn. Deze vleesloze hamburgers houden stand tijdens het koken, passen mooi op een burgerbroodje en glibberen niet uit de zijkanten wanneer je een hap neemt. Het belangrijkste is dat ze heerlijk zijn. Het feit dat plantaardige burgers meer tijd nodig hebben om te maken dan gewone hamburgers, is niet mogelijk, maar ze zijn het wel waard (vertrouw ons). Niets is moeilijk over het proces, dus blijf bij ons. Je kan dit doen! Regel één als het gaat om het maken van een geweldige vleesloze hamburger - ontdoen van overtollig vocht. Het is het extra vocht dat ervoor zorgt dat sommige plantaardige of bonenburgers zo gemakkelijk in het midden smaken.

We behandelen dit op twee manieren:

Rooster de groenten tot ze gekarameliseerd zijn en extra vocht is verdampt. Rooster de bonen ongeveer 15 minuten, zodat ze open gaan en een beetje uitdrogen Regel twee voor het maken van de beste veggie burger - houd veel textuur. Niemand wil een saaie hamburger, toch? Zie je hoe je verschillende texturen en ingrediënten op onze foto's kunt identificeren? Dat is een goed ding. In plaats van te bijten in een pasteitje met één kleur en één textuur, voelen deze meer "vlezig" aan en hebben ze meer pit als je bijt. We voegen textuur op vier manieren toe: Een keukenmachine helpt groenten te hakken, zodat ze eruitzien als grove kruimels. Dit is het grootste deel van de burger, wat betekent dat je de kleine stukjes groente door de patty heen ziet.

vegetarische hamburger

Twee eieren helpen bij het verstevigen van de middelste hamburgers, zodat ze bij elkaar blijven als je een hap neemt. Als je geen eieren eet, kun je de eieren eruit laten. De hamburgers zullen in het midden niet zo stevig zijn en kunnen wat meer verkruimelen wanneer ze in de pan worden gekanteld, maar de smaak zal nog steeds geweldig zijn. We hebben ook een receptentest gepland met vlas of chia als vervanging voor de eieren. We houden iedereen op de hoogte. Pas op voor het verwerken van het hamburgermengsel. Vouw gekookte bruine rijst in voor het vormen van de burgerpasteitjes. De rijst geeft extra textuur en bijt een beetje bij het nemen van een hapje. Als je het hamburgermengsel eenmaal hebt gemaakt, kun je het 24 uur in de koelkast bewaren. Of je kunt de pasteitjes vormen, ze koken en tot drie maanden invriezen (dit is wat we doen). De hamburgers koken is eenvoudig. Gebruik een koekenpan op middelhoog vuur. U kunt dit doen op de kookplaat of op een grill. (Als u aan het grillen bent, raden we u aan nog steeds een gietijzeren koekenpan of bakplaat te gebruiken). Dit zijn toch nog plantaardige hamburgers, dus pas op als je ze behandelt. Ze houden het goed, maar het is het beste om een ​​zachte aanraking te gebruiken bij het verplaatsen of omdraaien.

Advertenties

Interessante links


Adverteerders